Circle of Motherhood

A safe space for mothers to connect, rest & heal.

Date to be announced

Een veilige plek om te connecten met jezelf en andere moeders

Dagelijkse selfcare rituelen die je kunt implementeren in je busy mom life

Jij verdient een moment waar je weer helemaal tot jezelf kunt komen

Time for Mommy

Being a Mommy is the most beautiful thing in the world, but it's not All sunshine & Roses

Jij geweldige liefdevolle moeder, jij kan echt daadwerkelijk alles. Je bent overal capabel voor. Naast alle taken die je hebt als vrouw, ben je een natuurtalent in het moederschap. Het lijkt van buitenaf alsof je alles gemakkelijk onder controle hebt. In realiteit voelt dit voor jou misschien alles behalve. Je bent elke dag in de weer om het leven van je kind(eren) zo geweldig mogelijk te maken en zo te blijven houden. Daarbij wil je ook je eventuele partner of omgeving voorzien van genoeg aandacht. De kans is groot dat je naast alle honderden taken die je zonder geklaag volbrengt, je toch voelt dat je handen of tijd te kort komt. Dat het er telkens weer bij in schiet om genoeg aandacht aan jezelf te besteden.

Hierdoor krijg je niet de aandacht, tijd en liefde die je nodig hebt om je batterij volledig op te laden en jezelf te verwennen. Jezelf in de watten leggen is niet iets dat je moet verdienen. Sterker nog, dit zou de standaard moeten zijn. Want hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je voor jouw omgeving kunt zorgen.

Voel je dat je meer voor jezelf wilt doen? Voel je dat je behoefte hebt aan die extra aandacht en verzorging? Heb je behoefte aan ontspanning en rust? Wil je weer thuiskomen bij jezelf? Voel je dat je zin hebt om weer lekker te spelen, leren, ervaren zoals een kind dat zo puur doet? Is this giving you a FULL BODY YES? Onderneem dan actie. Ik steek mijn hand voor je uit, pak je hem vast? Dan doen we het samen. 🤍

"Selfcare is giving the world the best of you, instead of what's left of you"

~ Katie Reed

Circle of Motherhood

Reconnect to you

Een veilige plek voor jou als moeder om te verbinden met jezelf & andere moeders. Een plek waar je plezier hebt, kunt helen, ontspannen & volledig jezelf kunt zijn.

Programma:

Circle of Motherhood, Her Light Heals

Mommy Deserves Selfcare

Connect with other mommies who understand what you are going through.

De tijd is aangebroken, de tijd dat jij eindelijk een momentje voor jezelf plant. Waar je weer even helemaal tot rust komt, jezelf kan helen en vooral de connectie weer maakt met wie je diep van binnen bent.

How it Works

The Mommy Care Plan

Meedoen met de Circle of Motherhood en weer helemaal de verbinding te maken met jezelf en andere moeders is heel simpel!

Stap 1

Gun echt even een moment voor jezelf. Meld je op deze pagina aan voor The Circle of Motherhood.

Stap 2

Je ontvangt een mail met alle info die je nodig hebt. Kom naar de cirkel en ervaar de liefde & magie.

Stap 3

Connect met jezelf en andere moeders. Enjoy, heal & rest en ga naar huis met mommy selfcare rituals.

The Price

Turn Money into magic

The Circle of Motherhood

44 33,-
Incl. BTW
  • List Item #5

Your Journey Starts Here


De Circle of Motherhood is helaas al geweest. Wil je mee doen met de volgende editie? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Zordra er een nieuwe editie gepland staat krijg je hier een bericht over. Inschrijven op de wachtlijst:

Circle of Motherhood

Reconnect to you

Praktische informatie:

Frequently Asked Questions

All you need to know

Wat zijn de details van de workshop (locatie, tijden, etc.)?

De locatie:

Flow Yoga & Food
De Groene Haven 302,
2627 CD Delft

* De workshop locatie zou door omstandigheden gewijzigd kunnen worden.

De tijden van de circle zijn van 13:00u tot 16:00u.

Wat is er allemaal inbegrepen in de cirkel?

Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Ook zijn er voldoende yoga matjes, kussens & dekentjes aanwezig. Daarbij zul je naar huis gaan met magische herinneringen en prachtige aandenkens.

Wat moet ik aan en zelf meenemen?
  • Trek comfortabele kleding aan (zoals een huispak). Het liefst in laagjes zodat je kleding aan en uit kan trekken voor het geval je het warm of koud krijgt.
  • Een notitieboekje en een pen.
  • Verder mag je een persoonlijk item meenemen, iets kleins waar je veel waarde aan hecht. Zoals een kristal, een sierraad, een knuffel of een foto van jou met je prachtige kind(eren).
Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel is een veilige plek waar vrouwen bij elkaar komen om op soul-level met elkaar te verbinden, te delen en te helen. Deze cirkel wordt gegeven in een fijne ruimte.